Over ons...

Nibble Star Stables is sinds  2000 een combinatie  van voorheen de Dutch Star Arabians uit Laag Soeren en Stal Nibble uit Markelo.

Dutch Star Arabians  was van Margje van der Starre en was een trainingsstal voor Arabische volbloeds.Vele paarden zijn opgeleid en getraind.Heel veel paarden zijn uitgebracht in de koersen in Nederland,Belgie,Duitsland,Zweden,Oostenrijk ,Engeland en andere landen .

Heel veel veulentjes zijn geboren en ook weer opgeleid of verkocht voor koers ,endurance  en voor  recreatie.

Er is gebruik gemaakt van eigen hengsten zoals Aron,Shereik,Sheikan Star en Agar’s Habi  van de fam.van den Burg

 Stal Nibble was de stal van Marjo Scholts  waar ex-renpaarden omgeschoold werden voor de eventing,springen of dressuur.

Marjo heeft  zelf vele jaren internationaal eventing gereden en nationaal gesprongen en dressuur gereden met eigen engelse volbloeds of paarden van andere.Tevens werden er op Stal Nibble  paarden en pony’s zadelmak gemaakt en beleerd of werd er eventing mee gereden.

Marjo is ook verscheidene jaren amateur-jockey geweest met de arabisch volbloeds van Dutch Star Arabians en engelse volbloeds van haarzelf waaronder Grimston Queen waar ook nog weer eventing mee gereden is en 3 veulentjes mee gefokt is

Tegenwoordig wordt er bij Nibble Star Stables  endurance  gereden en in beperkte mate gekoerst en op onze paarden kunnen buitenritten gemaakt worden(mail of bel vrijblijvend voor info)  en af en toe wordt er een veulentje gefokt.